Halmstad Golfklubbs prisbelönta golfrestaurang

Halmstad Golfklubbs restaurang är en upplevelse utöver det vanliga, både för golfare och matälskare. Med ett välförtjänt rykte som en av Sveriges bästa golfrestauranger har den blivit en självklar destination för den som uppskattar god mat i en vacker miljö. Restaurangen har tilldelats flera prestigefyllda utmärkelser tack vare sitt fokus på kvalitet, service och hållbara råvaror.

Välkommen att upptäcka varför så många gäster återvänder gång på gång!


Vecka 51

måndag

Skomakarlåda på HGK:s vis med grillad fläskfilé, karamelliserad lök, stek bacon, rårörda lingon, skysås & potatispuré.

Smörbakad kolja med sandefjordsås, rimmad gurka, picklad steklök, potatispuré, citron & plockad dill.

tisdag

Smörbakad kolja med sandefjordsås, rimmad gurka, picklad steklök, potatispuré, citron & plockad dill.

onsdag

Färsbiff på kött från Halländska gårdar som serveras med en krämig trattkantarellsås, smörkokta morötter, timjan & vitlöksrostad färskpotatis samt sockrade lingon.

torsdag

Örtkryddad flankstek med friterad svamp- & potatiskrokett, grillad spetskål, rostad broccoli, rödvinssås & rostad vitlökskräm.

fredag

Grillad majskycklingfilé med ett krämigt risotto smaksatt med färska örter & parmesan, ungrostade cocktailtomater toppat med rödvinssky & ruccola.

lördag

Glasnudelsallad med sojamarinerad tonfisk, svarvad morot, hyvlad rättika, rädisa, böngroddar, strimlad paprika, salladslök, rostad broccoli, färsk koriander som toppas med hackade jordnötter & en dressing med fisksås, chili, lime & japansk soja.

söndag

Krispig pankokyckling från fritösen med rostad sötpotatis, strimlad paprika, ekbladsallad, tunnhyvlad champinjon, rostade pumpafrön & mojo rojo.

Veckans sallad: Ceasarsallad

Veckans fisk: Smörbakad kolja med sandefjordsås, rimmad gurka, picklad steklök, potatispuré, citron & plockad dill.